Litt om oss

Henrik Oseland

Henrik fullførte en Bachelor i Fjersyn- og Multimedieproduksjon i 2008 og har jobbet som video- og stillsfotgraf ved alt fra utendørs sportsproduksjoner til sceneoppsetninger og studioproduksjoner. Han jobber for tiden freelance som fotograf i Oslo, med erfaring fra produksjoner for NRK, TV2, Viasat Sport, Canal+. I tillegg til dette har Henrik erfaring som sendeleder og tekniker for Mediatec Broadcast


Kai Arne Soot

Kai Arne fullførte Bachelor i Fjersyn- og Multimedieproduksjon i 2008 med spesialisering på flash og interaktive online videoløsninger. Har jobbet som daglig leder ved Numusic festivalen i Stavanger, med fokus på prosjektledelse og online markedsføring. Han jobber for tiden freelance som klipper og fotograf i Oslo, med erfaring fra konsertopptak, musikkvideor og oppdragsfilm. Kai Arne legger for tiden siste hånd på kortfilmen Daggry, der han har bidratt som co-forfatter, regissør og klipper.


Lise Bjerke

Lise har jobbet i Monster Entertainment siden 2008, og er nå researcher/koordinator for "4-stjerners reise" på TvNorge. Har tidligere jobbet som klippeassistent/produksjonsassistent for "Blanke Ark", "Norske Talenter", "X-factor" og "4-stjerners middag". Har en Bachelor i Fjernsyn- og Multimedieproduksjon fra Universitetet i Stavanger, og 3 år med Medier og kommunikasjon på videregående skole. Studerer nå Design og Kommunikasjon i Digitale Medier på deltid ved Høgskolen i Oslo.

No Response to "Litt om oss"

Post a Comment

 

Copyright © 2009 Scenefilm All rights reserved.